Olay, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda meydana geldi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yurt dışından uyuşturucu madde getirileceği bilgisini aldıktan sonra operasyon başlattı.


Bolu'da feci kaza! Tır kağıt gibi ezildi burnu bile kanamadan araçtan çıktı Bolu'da feci kaza! Tır kağıt gibi ezildi burnu bile kanamadan araçtan çıktı

Toplamda 5 kişi, bu istihbarat doğrultusunda yakalandı ve gözaltına alındı. Ancak yapılan röntgen muayenesi sırasında, uyuşturucu kaçakçılarının kullanmış olduğu olağanüstü bir yöntem ortaya çıktı.



Röntgen muayenesi sonucunda, Alman uyruklu kadının cinsel organına gizlediği uyuşturucular, prezervatifler içerisinde bulundu. Diğer Alman uyruklu erkeğin ise uyuşturucuları anüs bölgesine gizlemiş olduğu tespit edildi. Bu incelemeler sonucunda, toplamda 21,19 gram eroin, 12,70 gram kokain, 7,76 gram amfetamin ve 7 adet sentetik eczanın ele geçirildiği belirlendi.


Operasyonda yakalanan 5 şüpheli, 2'sinin yabancı uyruklu olduğu bir grup, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Kaynak: İHA