Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde faaliyet gösteren ve 80 kişilik kapasiteye sahip olan bu işletme, kız isteme merasimlerini oldukça özel bir deneyime dönüştürüyor. Her detayın düşünüldüğü bu mekanda, gelin adayının kahve yapabileceği bir mutfaktan oturma gruplarına kadar tüm gereksinimler karşılanıyor. İşletme, misafirlerini kendi evlerindeymiş gibi hissettirerek, kız isteme merasimlerini özel ve unutulmaz bir deneyim haline getiriyor.


İşletmenin 80 kişilik kapasitesi, kız isteme merasimlerine katılan kişi sayısını belirleme konusundaki zorlukları da büyük ölçüde ortadan kaldırıyor.


İşletme sahibi Mustafa Ertürk, bu mekanı açma fikri hakkında şunları söyledi: "Söz, nişan, düğün ve benzeri organizasyonlar düzenliyoruz. Evlerimize misafir oluyoruz. 5-6 yıldır bu organizasyonlar sırasında farklı sıkıntılarla karşılaştık. Bu sorunları çözme amacıyla bir hayal kurduk ve bu hayali gerçekleştirdik.



Kız isteme merasimlerini izlerken misafirlerin rahat edemediği ve aynı ortamda bulunamadığı bazı evler gördük.



 

Bu nedenle tüm misafirleri bir araya getirebileceğimiz bir mekan kurma kararı aldık. Hedefimiz, tüm misafirleri bir araya getirerek kız isteme merasimlerini kaçırmamalarını sağlamak. Burada, sanki kendi evlerindeymiş gibi hissedecekleri bir atmosfer oluşturduk."


Ertürk ayrıca işletmenin içerisindeki olanaklar hakkında da bilgi verdi: "İşletmemiz 80 kişilik oturma kapasitesine sahip. İçerisinde çaydan kahveye kadar her türlü detay düşünülmüş durumda. Burada kendilerini evlerindeymiş gibi hissedecekler."

iha