Psikiyatri ve Davranış Bilimleri Profesörü Dr. Mickey Trockel, "Hastaysanız izin kullanın. Çünkü işyerine gittiğinizde başkalarına da bulaştırabilirsiniz.

Bu yüzden siz izin almasanız bile onlara mecburen izin kullandırabilirsiniz! Uzaktan çalışsanız bile fiziksel sıkıntılarınızda işten uzak durun. İyileşmek için kendinize 1 gün ayırsanız bile kişisel üretkenliğiniz artabilir. Çok basit bir mantıkla ne kadar iyi durumdaysanız o kadar iyi çalışırsınız" yorumunda bulundu.

KURTULMA SÜRENİZ AZALIR

North Carolina Üniversitesi'nden Dr. Sachin Gupta ise, "Zihinsel ve fiziksel performansın zirvesi, kendinizi iyi hissettiğinizde ortaya çıkıyor. Bu nedenle, uzaktan çalışıyor olsanız bile, kendinize biraz zaman ayırmanız ve hastalık günlerinizi değerlendirmeniz önemlidir. Ayrıca izin kullanırsanız, hastalıktan kurtulma süreniz ciddi anlamda düşer" açıklamasında bulundu.

AB, Hollanda'nın tıbbi izotop üretimi için nükleer reaktör kurulumuna desteğini onayladı AB, Hollanda'nın tıbbi izotop üretimi için nükleer reaktör kurulumuna desteğini onayladı

Ancak dünya genelindeki anketlerde çalışanların çok küçük bir kısmı bu izni kullandığını kaydetti. Çalışma koşulları ve kişilerin yapısı, bunda önemli rol oynuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ