Haziran ayının son haftasında ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakıma alınıp entübe edilen Madonna, şimdi yeniden sahnelerde boy gösteriyor. Konser hazırlıklarına başlayan Madonna, dünya turnesi için iki aylık süre boyunca New York City'deki Nassau Coliseum'u rezerve etti.

NTV'nin raporuna göre, yakın bir kaynağa göre Madonna'nın hazırlıkları onaylandı ve "Madonna hala iyileşme sürecinde, ancak prova yapmaya çalışıyor. Sadece New York'taki Coliseum'u kiralamakla kalmadı, aynı zamanda kostümlü provanın son haftası için Londra'da ikinci bir mekan da ayırttı. Aslında son provayı başladığı yerde yapmak istiyordu, ancak Blink 182'nin O2 Arena'daki geri dönüş konserleri yüzünden ekibi mekana bir gün öncesine kadar giremeyecek" şeklinde açıklamalarda bulundu.


NE OLMUŞTU

Madonna, dünya turnesine hazırlanırken 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlayacak olan ve 35 farklı şehri kapsayan turunun öncesi dönemde New York'taki otel odasında tepkisiz halde bulunarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yoğun bakımda ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle tedavi gören Madonna'nın menajeri Guy Oseary yaptığı açıklamada, "24 Haziran Cumartesi günü Madonna, birkaç gün yoğun bakımda kalmasına neden olan ciddi bir bakteriyel enfeksiyonla karşılaştı. Sağlık durumu iyiye gidiyor, ancak hala tıbbi gözetim altında. Tam bir iyileşme bekleniyor" ifadesini kullanmıştı.

Madonna kimdir?

İtalyan kökenli Amerikalı şarkıcı, söz yazarı, aktris, dansçı, prodüktör ve stil ikonu olan Madonna Louise Ciccone, gerçek adıyla bilinir. 120 milyondan fazla satan albümleriyle dünya çapında büyük başarı yakalayan Madonna, Guinness Rekorlar Kitabı'na göre tüm zamanların en başarılı ve en fazla albüm satan kadın müzisyeni unvanına sahiptir. 80'lerden bu yana skandalları, aşkları ve başarılarıyla dünya gündemini meşgul etmeyi sürdürmektedir. Popun kraliçesi olarak anılan sanatçı, ilginç bir rastlantı sonucu Elvis Presley'in vefat ettiği gün doğmuştur.

odatv

Editör: Funda Işık