Hafta içi mesaisinde rotasyonlu Fenerbahçe as takımı aratmayacak bir oyunla sahadaydı. İsmal Kartal maça yeni transfer Krunic, savunma ikilisinde ise Oostervolde ve Bonucci’yle başladı.

Yaklaşık 8 aydır sahalardan uzak kalan ve transfer gündeminde talibi hayli çok olan Lincoln sol bek olarak takıma ve taraftara merhaba dedi. Müthiş bir maç çıkardı Brezilyalı.

Rakip Adanaspor süperlig liderine karşı varlık gösteremedi. Etkili oyunun mimarlarının başına Lincoln ve Emre Mor’u yazabiliriz. Savunmadan ayağı düzgün oyuncuların kurduğu toplar hücumu savunmadan başlatıyor.
Bonucci savunmadan attığı uzun toplarla Fenerbahçe’nin oyununa başka bir boyut katıyor.

Oostervolde’de topla delici çıkışlar yaparak dikkat çekmeye devam etti. Jayden için yüksek tekliflerin olduğu gerçeğinin realist söylemler olduğunu o oynadıkça hissediyoruz.

Önemle değinmek istediğim bir diğer konu İsmail Kartal’ın takıma hakimiyeti ve tüm oyuncuları ilk 11 seviyesine hazır tutması. İsmail hoca takım ruhu nedir ve nasıl oluşur konusuna en hakim teknik adam.

En çok merakedilen isim ise Krunic’di. Boşnak oyuncu ilk maçından asistini yaptı. Orta alanda çok fazla sağa sola koşup efor sarfetmek yerine olması gereken yerde ve kısa paslarla etkili bir oyun sergiledi.

Emre Mor içeri katedişlerine ek yaptığı iki asistle dikkat çeksede takımdan ayrılacak gibi görünüyor. Bir diğer dikkat çekici oyuncu Bartuğ Elmaz. Genç oyuncu olası İsmail Yüksek satışında o bölgenin yerli alternatiflerinden olacak. 

Maçın yıldızı tartışmasız Michy Batshuayi.

Öyle görünüyorki bu isimler arasından en kilit ve satılmaması gereken oyuncu Michy Batshuayi.
Belçikalı oyuncu her an ilk 11 oynamaya hazır bir oyun oynuyor. 
Bu akşam attığı goller, araya verdiği paslar, King’e çıkardığı gollük top ile takımın 12. oyuncusu olduğunu ıspat etti. Batshuayi takımda tutulmalı.

Transfer gündemi yoğun Fenerbahçe’nin.
İsmail Yüksek, Emre Mor, King, Kent, Mert Hakan ve Batshuayi gibi isimler için ilgi ve teklifler var. 

Takım ahengini ve ruhu bozmadan yapılacak güncellemeler Fenerbahçe’yi tüm kulvarda şampiyonluğa ulaştırır.

Maçın Üçlüsü

Lincoln - Batshuayi - Emre Mor